Přijďte si k nám odpočinout a ochutnat z naší pestré nabídky dortů a dezertů. 
Všechny zákusky a dezerty jsou naší vlastní výroby. 
Na jejich přípravu používáme výhradně suroviny nejvyšší kvality a pravou čerstvou šlehačku.

Důležitá jsou také individuální přání každého hosta. Naší filozofií jsou píle, zkušenosti a fantazie. 
Náš šéfkuchař Zdeněk Kloc pro Vás sestavil kreativní výběr z více než třiceti druhů dortů a padesáti druhů dezertů.

Sestavíme Vám dort na míru, připravíme dezerty v barvě Vaší slavnosti 
a vytvoříme prostředí, ve kterém se budete cítit sladce...

Těšíme se na vaši návštěvu.
                                              Tým cukrárny KOLBABA

 

 

Naše výrobky obsahují - ALERGENY 1,3,5,7,8

Alergeny 

1 Lepek pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy 1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
a) glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy (1);
b) maltodextrinů na bázi pšenice (1);
c) glukózových sirupů na bázi ječmene;
d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu 
2 Korýši   2. Korýši a výrobky nich 
3 Vejce   3. Vejce a výrobky z nich 
4 Ryby   4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků;
b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína 
5 Arašídy podzemnice olejná 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 
6 Sója sójové boby 6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1);
b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji;
c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji;
d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji
7 Mléko   7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu;
b) laktitolu
8 Skořápkové plody mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie 8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
9 Celer   9. Celer a výrobky z něj 
10 Hořčice   10. Hořčice a výrobky z ní 
11 Sezam sezamová semena 11. Sezamová semena a výrobky z nich 
12 Oxid siřičitý
a siřičitany
E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 , které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce 
13 Vlčí bob lupina 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 
14 Měkkýši   14. Měkkýši a výrobky z nich
       
      (1) A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.
       
Copyright © Dortovapohotovost.cz - 2017